Feilmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 571 av /customers/c/5/e/rofconsulting.no/httpd.www/includes/menu.inc).

ISO 9001 og ISO 14001

Beskrivelse av tjenesten:
  • Kursing i ISO 9001 og ISO 14001.
  • Rådgivende for etablering og implementering av kvalitet- og miljø styringssystem tilpasset ISO standarden.
  • Rådgivende for optimering av eksisterende styringssystem.
  • Rådgivende for gjennomføring av ISO sertifisering.

 

Ytterligere...
Det blir mer og mer fokus på at leverandører skal jobbe systematisk i forhold til å sikre gode produkter og tjenester med tanke på kundens krav og forventninger, men også i forhold til påvirkning av det ytre miljø. Spesielt offentlige instanser krever i større grad at de som skal være aktuelle i anbudsrunder skal ha slike system på plass, og det er da en stor fordel å også ha en ISO sertifisering. Et slikt styringtssystem er også en effektiv måte å sikre et konkurransefortrinn gjennom nettopp høyere kvalitet i produkter og tjenester, samt en miljøvennlig profil. En bedrift som er ISO sertifisert i ISO 9001 og ISO 14001 kan ved hjelp av et dokument (ISO sertifiktatet) fremlegge bevis på at de jobber systematisk i forhold til de nevnte elementer.
Gjennom erfaring fra slik arbeid i ulike bransjer, kan vi være rådgivende i oppbygging, etablering eller optimering av styringssystem til din bedrift. Vi utfører også internrevisjoner av eksisterende system, samt støtter prosessen med å bli sertifisert (førstegangsrevisjon) eller resertifisert (årlig revisjon).
Vi har erfaring innenfor etablering og implementering av styringssystem for både kvalitetsstyring og miljøstyring for kunde, samt tidligere erfaring fra tilsvarende prosessarbeid fra luftfartsbransjen.
 
Vi jobber etter følgende standarder:
- NS-EN ISO 9001:2008
- NS-EN ISO 14001:2004