Feilmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 571 av /customers/c/5/e/rofconsulting.no/httpd.www/includes/menu.inc).

 

Historikk

 

RoF Consulting ble opprinnelig etablert som et Enkeltpersonforetak i 2007. Dette var i forbindelse med et mindre oppdrag for en opplæringsbedrift innenfor luftfarten. Oppdrag gikk over en tidsperiode på seks måneder og oppdragets art var oppbygging og opplæring innenfor logistikk- og IT system. Etter dette har RoF Consulting vært innaktiv frem til 2012. Det som derimot ikke har vært innaktivt er drømmen og målet om å igjen drive frem et aktivt konsulent selskap med kapasitet og kompetanse til å hjelpe bedrifter med sine prosjekter, sin prosjekt metodikk eller om det er behov knyttet til prosesser og prosedyrer. Visjonen er å skape fornøyde kunder og et godt renommè slik at RoF Consulting blir et naturlig alternativ innenfor sine tjenesteområder.

 

 

 

 

 

 

 

Gjennom siste kvartal 2012 og første kvartal 2013 er det jobbet med å gjøre RoF Consulting aktivt igjen, med optimering av tjenesteporteføljen og oppfrisking av visjoner og målsetninger. Vi har i tillegg endret selskapsformen fra Enkeltpersonforetak (ENK) til Aksjeselskap (AS) med tanke på å vokse inn i fremtiden. April 2013 ble igjen RoF Consulting aktivt, og igjen klar for spennende og utfordrende oppdrag hvor det å skape verdi for våre kunder hele tiden skal være i fokus...