Feilmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 571 av /customers/c/5/e/rofconsulting.no/httpd.www/includes/menu.inc).

LEAN Metodikk

Beskrivelse av tjenesten:
  • Kursing av LEAN metodikk i administrative prosesser.
  • Rådgivende for implementering av LEAN metodikk og filosofi i det daglige arbeidet (fra klasseromsteori til fungerende praksis).
  • Rådgivende for optimering av alle typer prosesser gjennom LEAN metodikk.
  • Rådgivende for oppbygging av LEAN kontor.

 

Ytterligere...
Innenfor dette området kommer en stor del av fokuset til å ligge på nettopp det å gjøre LEAN til et praktisk anvendbart arbeidssett, som ikke minst gir målbare resultater, men som også oppmuntrer ytterligere forbedringsarbeid i linjene. Mange bedrifter har gjort LEAN satsninger, men har problemer med å gjøre virkelighet av teorien, og det stopper gjerne etter en del opplæring og noen øvelser i bedriften. I så fall er LEAN satsningen en ren kostnad, uten noen form for avkastning. Steget til å være en LEAN virksomhet er fortsatt langt, men langt i fra umulig!

Administrative prosesser er også et satsingsområde innenfor denne tjenesten, da det også her er mulig å suksessfullt applisere LEAN metodikk og tankegang i alle administrative prosesser. Dette kan gjøres med et stort potensiale for effektivisering.

Vi har erfaring innenfor LEAN arbeid, både i produksjonsrettede prosesser og administrative prosesser. Dette er arbeid som har vært lærerrikt i forhold til det å få teorien til å fungere i praksis, og dette blir derfor også vårt fokusområde ut til våre kunder.
 
Vår erfaring fra tidligere innebærer blant annet:
- Lean i produksjonsrettede prosesser
- Lean i administrative prosesser.