Feilmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 571 av /customers/c/5/e/rofconsulting.no/httpd.www/includes/menu.inc).

Rådgiving til bedriftsledere

Beskrivelse av tjenesten:
  • Rådgiving innenfor personalledelse.
  • Tidsstyring og effektiv utnyttelse av egen arbeidsdag.
  • Effektiv og tydelig ledelse.

 

Ytterligere...
Ledelse av personell er et helt eget fag, hvor det er stor forskjell mellom god og dårlig ledelse. Det er heller ingen fasit på hva som er god eller dårlig ledelse, men det er noe som må tilpasses både personer og kulturer i bedriften. Det finnes allikevel en rekke verktøy og prinsipper som kan være nyttige å ta med seg i prosessen med å bli en bedre leder, og her kan RoF Consulting være en god støttespiller på veien. RoF Consulting kan også være en god hjelp i forhold til det å styre tiden på et mer effektivt sett gjennom enkle grep og verktøy.

Vår målsetning er å bidra til å skape den effektive lederen som er tydelig og igjen skaper effektiv adferd i sin bedrift.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan RoF Consulting kan hjelpe din bedrift.

.

Vi baserer vår rådgiving på Michael Auzenne og Mark Horstmann sine tanker og filosofier som læres bort gjennom bedriften Manager Tools (se www.manager-tools.com). Grunnfilosofien i dette er at effektiv ledelse skal skape effektiv adferd blant de som ledes, noe som er grunnleggende for den effektive bedriften.
 
Dette har vi erfaring med, og dette har vi tro på.