Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; panels_cache_object has a deprecated constructor in /customers/c/5/e/rofconsulting.no/httpd.www/sites/all/modules/panels/includes/plugins.inc on line 117 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context has a deprecated constructor in /customers/c/5/e/rofconsulting.no/httpd.www/sites/all/modules/ctools/includes/context.inc on line 30 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_required has a deprecated constructor in /customers/c/5/e/rofconsulting.no/httpd.www/sites/all/modules/ctools/includes/context.inc on line 93 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_optional has a deprecated constructor in /customers/c/5/e/rofconsulting.no/httpd.www/sites/all/modules/ctools/includes/context.inc on line 205 Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/5/e/rofconsulting.no/httpd.www/sites/all/libraries/htmlpurifier/library/HTMLPurifier.autoload.php on line 17 Oppdragserfaring | RoF Consulting

Feilmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 571 av /customers/c/5/e/rofconsulting.no/httpd.www/includes/menu.inc).

Oppdragserfaring

 

Relevante oppdrag utført av Robert Fosen

Ønskes referanser, ta bare kontakt.

 

 

 

Oppstart Drift- og vedlikeholdskontrakt 0405 Nord Østerdalen

Rådgivende

Oppdraget gikk ut på å bistå driftsorganisasjonen med å starte opp drifts- og vedlikeholdskontrakten 0405 Nord Østerdalen. Dette innebar å implementere styringssystemer, gi opplæring i kontraktsforståelse og kontraktskrav, samt generell rådgiving i forhold til styring og drift av kontrakten.

Oppdragsgiver:

 

 

 

 2015

Effektivisering og optimalisering

Rådgivende

Gjennom inngåelse av drifts- og vedlikeholdskontrakter med Statens vegvesen som akkumulerte et stort negativt økonomisk resultat var det nødvendig med å utarbeide og iverksette en total "snuoperasjon" for å redde bedriften. Effektiviseringen inkluderte alt fra administrative til operasjonelle prosesser, reforhandling av alle avtaler med eksterne parter, og ikke minst forhandlinger medStatens vegvesen. Prosessen oppnådde et betydelig resultat, men gapet mellom reell og nødvendig innsparing var for stort.

Oppdragsgiver:

 

 

 

 2015

Kontraktsleder 0303 Riksveger Oslo

Kontraktsleder

Oppdraget innebar å styre drift og vedlikeholdskontrakten 0303 Riksveger Oslo mellom TF Anlegg AS og Statens vegvesen i en mellomperiode. Oppdraget inkluderte også opplæring av ny kontraktsleder.

Oppdragsgiver:

 2014 - 2015

Fasilitering av strategisk arbeide

Rådgivende

Oppdragsgiveer ønsket hjelp til å gjennomføre/fasilitere en strategisk prosess, hvor målsetningen var å utarbeide en ny og oppgradert strategi for den neste treårsperioden. Arbeidet resulterte i et strategidokument som skulle benyttes under implementering av det strategiske arbeidet i selskapet.

Oppdragsgiver:

 2014

Anbud & forberedelse - Drift og vedlikehold av riks- og fylkesveier

Rådgivende / Prosjektleder

Utarbeidelse av anbudsdoklumentasjon i henhold til formkrav, samt kvalitetssikring av anbudenes innhold. Videre gikk oppdraget over i å lede prosjektet med å forberede alle aktiviteter for å starte Drift- og vedlikehold av riksveier i Oslo samt vinterdrift i kontrakten 0102 Østfold Nord.

Oppdragsgiver:

 

 

 

 2013 - 2014

Kvalitetssjef for Transport-Formidlingen SA

Kvalitetssjef

Oppbygging av stillingen som kvalitetssjef og fungerende kvalitetssjef gjennom en seks måneders periode. Oppdraget gikk også ut på å rekruttere og lære opp ny kvalitetssjef.

Oppdragsgiver:

 

 2014

Kvalitet- og Miljøstyring (ISO 9001 & 14001)

Utarbeidelse / Opplæring

Oppdraget var å utarbeide et kvalitet- og miljøstyringssystem basert på ISO 9001:2008 og ISO 14001:2004. Systemet skulle være sertifisertbart, og organsisasjonen skulle læres opp i systemet. Oppdraget ble fullført, og kvalitet- og miljøstyringssystemet ble ISO sertifisert i 2015 av Teknologisk Institutt Sertifisering AS.

Oppdragsgiver:

 

 

 

 2013 - 2014

Kvalitetsstyring AQAP 2110 Ed.3

Utarbeidelse av Quality Manual

Oppdraget innebær å utarbeidet et kvalitetsstyringssystem basert på NATO's AQAP 2110 3rd edition, inklusive en kvalitetsmanual som beskriver selskapets prosesser og prosedyrer. Oppdraget ble avsluttet før det var avsluttet grunnet endrede forutsetninger i selskapet.

Oppdragsgiver:

 

 2013

Strategisk vurdering / rådgiving

Rådgivende

Oppdragsgiver ønsket her en vurdering og rådgiving i forhold til en strategisk beslutning som skulle tas angående fremtidige forretningsprosesser. Oppdraget resulterte i en rapport som ble lagt til grunn for beslutningen.

Oppdragsgiver:

 

 

 2013

Anbudsutarbeidelse

Rådgivende / Utførende

Utarbeiding av anbud inklusiv innhenting av all nødvendig informasjon og forpliktelseserklæringer fra alle underleverandører. Oppdraget innebar også innhenting av pris og teknisk løsning for GPS sporing av utstyr. Kontrakten hadde en størrelsesorden på 90 mill. Oppdraget ble utført med gode tilbakemeldinger fra oppdragsgiver.

Oppdragsgiver:

 

 

 

 2013

ISO 9001 og ISO 14001 Styringssystem

Rådgivende / Opplæring

Etablering og implementering av styringssystem for kvalitetsstyring (ISO 9001) og miljøstyring (ISO 14001). Styringssystemet er bedriftstilpasset og kompleksiteten er tilpasset kundens prosesser. Oppdraget ble utført i henhold til oppdragsbeskrivelsen og med stor kundetilfredshet.

Oppdragsgiver:

 

 

 

 2013

NMS EDI Solution project

Prosjektledelse

IT prosjekt med oppdrag å skape en EDI løsning mellom SAS og Lufthansa, samt integrasjon og oversetting i SAS’ ERP system. Prosjektet ble levert på tid og budsjett, og uten avvik fra kravspesifikasjon.

Oppdragsgiver:

 

 2011 - 2012

NMS Repair Order project

Prosjektledelse

IT prosjekt med oppdrag å modifisere SAS‘ ERP system for å støtte intern og ekstern reparasjon av komponenter, samt økonomisk kontroll av egne komponenter. Levert i henhold til kravspesifikasjon, tid og budsjett.

Oppdragsgiver:

 

2011 - 2012

Process Mapping

Prosesskartlegging og prosessoptimering av administrative prosesser

Et oppdrag som innebar å kartlegge og optimere alle prosesser innen SAS Technical Operations og gjennom LEAN filosofien innføre et system for kontinuerlig forbedring (Kaizen). Levert i henhold til oppdragsbeskrivning.

Oppdragsgiver:

 

 

2010 - 2012

Eagle phase II

Prosjektledelse

Dette var et organisatorisk endringsprosjekt, med oppdrag å endre organisasjonen samt reduserte det totale antall fulltids ansatte fra 220 til 167. Prosjektet ble levert i henhold til oppdragsbeskrivning.

Oppdragsgiver:

 

2010 - 2011

Cabin Care

Prosjektledelse

Et forbedringsprosjekt med oppdrag å designe og implementert et Cabin Care program for å heve interiørstandarden i alle SAS‘ narrow body fly. Levert i henhold til oppdragsbeskrivning.

Oppdragsgiver:

 

2010 - 2011

Aircraft long term storage

Programledelse

Startet opp og driftet program for langtidslagring av SAS‘ narrow body og wide body fly hos ekstern leverandør i Syd-Frankrike (TARMAC Aerosave).

 

Oppdragsgiver:

2009

Base Maintenance

Prosjektledelse

Ledet diverse base maintenance prosjekter for SAS sin MD-80 flyflåte på SAS Tech sin vedlikeholdshangar på Gardermoen. Gjennom prosjektene reduserte vi timeforbruket i fokusområdenen med 27 % samt at vi økte leveranse presisjonen fra 93% til 95%.

Oppdragsgiver:

 

2007 - 2009

Logistikk- og IT system

Rådgiving / Kursing

Opplæring av innkjøper innenfor alle interne innkjøpsprosesser og retningslinjer for SAS Flight Academy. Dette innebar også tilstrekkelig kunnskap innen ERP systemet og internt IT nett for å kunne utøve rollen som Purchase & IT Coordinator. Oppdraget ble suksessfullt utført. 

Oppdragsgiver:

2007

TF2, delprosjekt - Logistikk

Prosjektledelse

Prosjektets oppdrag var å tilrettelegg all logistikk knyttet til å opprette en tung vedlikeholdslinje til for flytypen MD-80. Dette innebar forsyning av nødvendig materiell, detalj design av de logistiske elementene og implementering. Prosjektet ble levert i henhold til kravspesifikasjon.

Oppdragsgiver:

 

2003 - 2004