Feilmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 571 av /customers/c/5/e/rofconsulting.no/httpd.www/includes/menu.inc).

Prosjektledelse

Bekrivelse av tjenesten:
  • Prosjektledelse eller prosjektdeltakelse i alle typer prosjekt, gjerne med middels til stor grad av kompleksitet.
  • Rådgivning til prosjektleder i alle typer prosjekt.
  • Fungere som kvalitetssikringsrådgiver (QA) i middels til store prosjekter med middels til stor grad av kompleksitet, for å støtte prosjektleder i å jobbe etter fastsatte prosjektstandarder og fastsatt prosjektmetodikk.

 

Erfaring / Styrker:
RoF Consulting har ressurser og samarbeidspartnere med lang erfaring innenfor prosjektarbeid av varierende typer. Mye av denne kompetansen og erfaringen er opparbeidet innenfor luftfartsbransjen, som er en bransje med strenge krav og stort behov for kvalitet i alle ledd.
Våre styrker innefor dette området er å drive gjennom prosjekter, håndtere prosjektets diverse prosesser (scope, tid, kostnad, kvalitet, risiko osv) og ikke minst håndtere ressurser og kommunikasjon. Vi har høyt fokus på å levere i henhold til avtalt tid, kostnad og til riktig kvalitet, og har også levert mange prosjekter hvor nettopp disse elementer er møtt. Vår oppfatning er at en prosjektleder kan drive gjennom stort sett de fleste prosjekter med stor suksess, så lenge riktig fagkompetanse finnes i prosjektgruppen.
Vi har fra tidligere erfaring fra prosjekter innefor blant annet følgende områder:
- IKT
- Organisasjonsutvikling
- Produktoptimering
- Produksjonsrettede prosjekter.
 
 Vi innehar også prosjektleder sertifiseringen PMP gjennom den internasjonalt akkrediterte prosjektstandarden til PMI.