Feilmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 571 av /customers/c/5/e/rofconsulting.no/httpd.www/includes/menu.inc).

Strategisk rådgiving

Beskrivelse av tjenesten:
  • Generell strategisk rådgiving til toppleder eller ledergrupper.
  • Fasilitering av strategisk prosess fra analyse til implementering.
  • Utarbeidelse av strategidokument.

 

Ytterligere:
En strategisk prosess er avhengig av god kunnskap om både bedrift, produkter og markedet rundt. Dette innebærer at det er bedriftens ledelse og ansatte som er nøkkelen i en god strategisk prosess. Dette er derfor ikke et produkt hvor RoF Consulting leverer en ferdig pakke, men vi kan gjøre det mulig for dere å jobbe frem en god strategi gjennom å fasilitere / støtte prosessen. Vi bidrar med gode verktøy, og vi bidrar med å hjelpe bedriften gjennom de tre hovedfasene i en strategiprosess. Analysefasen, hvor resultatet skal gi et bilde av hvilken potensialer og «fallgruver» som ligger i både produkt og marked. Planfasen, hvor potensialer skal omgjøres til konkrete gjøremål (hvem gjør hva innen når?). Et strategidokument er ofte et godt verktøy for å beskrive totaliteten i en bedrifts strategi. Og til siste implementeringsfasen, hvor strategien skal flyttes fra plan til virkelighet.
 
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan RoF Consulting kan hjelpe din bedrift.

Vi har erfaring med både enkel strategisk rådgiving til bedriftsledere, og vi har erfaring fra hele prosessen «fra a til å». Vi vet at strategiarbeid er viktig for at bedrifter skal klare å realisere sine potensialer, og vi har god erfaring fra både:

- Kortsiktige strategier (opp til 24 måneder).
- Langsiktige strategier (fra 2 til 10 år).
- Generell strategisk rådgiving.