Feilmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 571 av /customers/c/5/e/rofconsulting.no/httpd.www/includes/menu.inc).

Prosjekt ledelse og prosjekt metodikk

Møter dine prosjekter kravene til tid, kostnad og kvalitet?
 
Mange prosjekter går over planen på et eller flere av de nevnte områdene. Dette fører ofte til høyere kostnader og mindre fornøyde kunder i slutt enden.
RoF Consulting kan hjelpe til med opplæring, rådgivning eller oppbygging av prosjektstandard eller prosjektkontor for din bedrift. Vi kan også engasjeres som prosjektleder for enkeltstående prosjekt, hvor vi gjennom strukturert og metodisk arbeide vil øke sannsynligheten for å treffe kravene til både tid, kostnad og kvalitet!

Prosesskartlegging, prosessoptimering og LEAN metodikk

Ser du muligheter for strukturere opp og effektivisere prosessene i din bedrift?
 
Det å kartlegge prosesser gjennom tradisjonelle metoder eller LEAN metodikk, er et effektivt verktøy for effektivisering. Enten det stilles krav til økt kvalitet, høyere volum eller redusert kostnad, er det behov for et verktøy og en metodikk for nå dette kravet. Kanskje like viktig er det å skape en plattform for kontinuerlig forbedring/vedlikehold av prosessene for fremtiden. RoF Consulting kan bidra med opplæring, vi kan bidra med rådgivning eller vi kan gjøre jobben sammen med dere!

Bedriftsrådgiving

Er det behov for ståtte for å komme videre med det strategiske arbeidet, eller er dere kanskje i ferd med å starte en DD-prosess?
 
Det er for mange bedriftsledere både uoversiktlig og lite fristende å dra i gang det strategiske arbeidet som man allikevel vet er nødvendig for å utnytte bedriftens fulle potensiale. Det kan likeledes være andre tunge administrative prosesser som ikke er dagligdagse, hvor toppleder eller ledergruppen kan ha god hjelp i litt rådgiving for å ta de riktige og viktige beslutningene.
RoF Consulting har erfaring med bedriftsrådgiving innenfor flere felt, og kan bistå med alt fra enkel rådgiving til fasilitering av tyngere bedriftsadministrative prosesser.
Om dere mener det kan være fornuftig med noen å støtte seg på og lurer på om RoF Consulting kan være den rette partneren i denne prosessen, ta bare kontakt for en uforpliktene prat.